För Aloe Vera-intresserade 

I mina ögon är Aloe Vera världens bästa grönsak! Den har använts i tusentals år för sina hudvårdande egenskaper och bland annat kallats "mirakelplanta" och "brännsårsplanta". Den är effektiv mot hudproblem och skador, såsom brännsår och eksem samt att den förbättrar näringsupptag och immunförsvar om man dricker den för att bara nämna några av fördelarna.  

Eftersom Aloe Vera på många sätt kan bidra till bättre livskvalité för både oss människor och våra husdjur så har jag valt att bli oberoende återförsäljare av Forever Livings produkter inom hälsa, hudvård och skönhet som är baserade på ekologiskt odlad Aloe Vera. Läs mer om Aloe Vera, Forever Living och hur du köper produkterna här.  

Jag har fördjupat mig i Aloe Vera för djur så om du vill veta mer om dess användning till hundar, hästar och katter så tveka inte att kontakta mig. Jag kommer gärna hem till dig, ditt stall eller din kennel och berättar mer.

Jag har ett litet lager hemma, så ni som bor i närheten kan alltid höra av er för att komma förbi och handla direkt från sortiment hemma på hyllan, prova och prata om produkterna. Tänk på att många uppskattar en tvål mer än en blomma som present! Om jag inte har den produkt du vill ha så får jag oftast hem den inom en vecka.    

Det unika med Forever Living är, utöver en patenterad stabiliserad Aloe Vera från egna ekologiska odlingar, att Du som kund har 100% kundnöjdhetsgaranti. Om du inte är helt nöjd med en använd produkt så är det bara att lämna tillbaks förpackningen och kvittot, så får du pengarna tillbaka! Gäller 90 dagar från inköpsdatum även om du använt produkten så du kan inte förlora något på att prova!  

Läs gärna mer om Aloe Vera på Wikipedia.