Välkommen!

Valsäter Gård ligger på Södra Myren, vid en björkallé, ett par mil utanför Uppsala, nära Skuttunge, Oxsätra och Åkerlänna, mitt emellan Björklinge och Bälinge.

 

AKTUELLT


Ringträning med Evelina Lundström söndag 5/11 kl 15-16:30. 

Duktiga Evelina Lundström kommer till Valsäter Gård för att drilla oss i att springa vänstervarv och presentera våra hundar på bästa tänkbara sätt på utställningar. Evelina har en lång meritlisa i utställningsringarna med bl a papillon, king charles, munsterländer och collie. Hon kommer att ge er alla individuella tips och coaching i hur ni visar just er hund bäst. Även om man inte är  intresserad av utställning är det ett bra tillfälle att träna sin hund att vara lyhörd och gå fint i koppel tillsammans med andra hundar. Alla kan vara med och inga förkunskaper behövs. Kostnad  150:- per person, swishas till 0706-737942 i samband med anmälan. Anmälan görs per mejl till valsatergard@gmail.com senast 2/11. Se även event på facebook


Vi har köpt en ny traktor till gården. Det är en mindre Iseki med gräsdäck som vi försett med betesputs. Det innebär att vi kan utföra betesputsning på mindre hagar med dålig bärighet. Vi kan också hyra ut traktorn (som också har skopa).

Det går alltid bra att boka privatträning, problemhundsutredning och friskvårdskonsultation. Kontakta mig på mejl valsatergard@gmail.com så återkommer jag per mejl eller telefon inom kort.

 Du vet väl att du kan beställa Aloe Vera produkter från Forever Living av oss på Valsäter Gård? Kort leveranstid då det mesta finns hemma i lager. Mycket uppskattade produkter som passar alla!  

Är du inte med på Valsäter Gårds sändlista? Mejla oss på valsatergard@gmail.se så lägger vi till dig på listan och du försäkrar dig om att alltid få information om aktiviteterna här på gården.

FÖR HUNDÄGARE 

Vi håller kurser inom vardagslydnad, rallylydnad, friskvård mm med lågt deltagarantal på vår egna belysta plan med eget kursrum. Vår kursledare är mycket erfaren med många utbildningar, och undervisar med erkänt god pedagogik. Vi utför också problemhundsutredningar, utformar friskvårdsprogram och håller privatlektioner. Du kan även hyra in mig som instruktör till en förening eller en kennelträff. Se mer under "Om oss" och "För hundägare".  

FÖR ALOE VERA-INTRESSERADE 

Om ni är intresserad av att köpa Aloe Vera-produkter, så är vi oberoende återförsäljare av Forever Livings stora sortiment inom hälsa, hudvård och skönhet. Det finns något för alla: Drycker, hudkräm, tvål, schampo, kosttillskott m.m. Alla dessa produkter kommer från världens största producent av Aloe Vera, med en patenterad metod för stabilisering. Flera av produkterna är lika nyttiga till hundarna som till oss människor. Vi kan leverera på kort tid i närområdet, men också skicka per post. Vi har en egen butik, dit ni kommer genom att klicka här.

FÖR FORDONSÄGARE 

Om ni är fordonsägare och behöver hjälp, så har vi också en verkstad med billyft. Denna drivs på hobby-basis och därför utförs arbeten på kvällar och helger.

FÖR HUSÄGARE OCH TRÄDGÅRDSINNEHAVARE 

Om ni behöver hjälp med mindre arbeten för en traktorgrävare i närområdet, så kan vi också hjälpa er där. Vi gör inte stora jobb som husbyggen, men däremot kan vi göra mindre jobb som backdiken, ta bort mindre stenar, jämna till i er trädgård, fördela grushögar eller gräva för brunn. Vi kan också bärga din bil ur diket på vintern, då vi har snökedjor och dragutrustning.

Vi har också också köpt en ny traktor till gården. Det är en mindre Iseki med gräsdäck som vi försett med betesputs. Det innebär att vi kan utföra betesputsning på mindre hagar med dålig bärighet. Vi kan också hyra ut traktorn som också har skopa.